Stichting Vrienden van Bravis ziekenhuis

Zorgt ervoor dat extra voorzieningen, die niet altijd uit het gewone budget betaald kunnen worden, toch gerealiseerd kunnen worden. De stichting wil voor patiënten een verblijf in Bravis ziekenhuis zo prettig mogelijk te maken, bijvoorbeeld met een min of meer huiselijke sfeer en net dat beetje meer comfort.

Stichting Vrienden van Bravis ziekenhuis realiseert de extra voorzieningen die hiervoor nodig zijn. Benieuwd wat de stichting in 2018 gerealiseerd heeft? Bekijk onze gerealiseerde projecten.

Bravis golftoernooi 2018

Door de bijdragen van de deelnemers van het Bravis golftoernooi 2018 konden er vier co-sleepers worden aangeschaafd voor het Moeder & Kindcentrum. Deze kleine babybedjes sluiten naadloos aan het bed van de moeders aan. De bedjes zijn de ideale oplossing voor vrouwen die niet kunnen tillen, maar wel graag hun kindje vast willen pakken.

Loophulpmiddelen voor Mytylschool

Stichting Vrienden van Bravis ziekenhuis schonk twee loophulpmiddelen aan de Bravis-afdeling Revalidatie van de Mytylschool Roosendaal. Bij de overhandiging liepen twee leerlingen van de school vol trots door een erehaag. Door de schenking kunnen kinderen van de Mytylschool Roosendaal die een loophulpmiddel nodig hebben, zich gedurende een schooldag binnen de school verplaatsen. Dit zorgt voor meer vrijheid, zelfstandigheid en beweegmomenten.