Dag van de Zorg 2018

Donderdag 17 mei staat in het teken van de Dag van de Zorg. Dit keer was het thema 'Kermis'. Op dezelfde dag kijken het managementteam en de leden van de Raad van Toezicht op uitnodiging van de VAR mee op de klinische afdelingen.

De Dag van de Zorg 2018 wordt in Bravis ziekenhuis gevierd op donderdag 17 mei. Het organiserend comité maakt er dit jaar een vrolijke boel van door te kiezen voor het thema 'Kermis'. Tijdens de Dag van de Zorg worden alle Bravis-medewerkers en vrijwilligers in het zonnetje gezet. ’s Morgens is er iets lekkers bij de koffie en tussen de middag wordt een gratis lunch aangeboden. Allebei de Bravis Plaza’s staan in het teken van de ‘Kermis’, met bijpassende hapjes en vermaak. Voor de nachtdiensten en buitenpoliklinieken wordt een alternatieve lunch geregeld.

Meelopen op verpleegafdelingen Voor de Raad van Bestuur is deze dag een mooie gelegenheid om iedereen te bedanken voor hun inzet en betrokkenheid. Op initiatief van de Verpleegkundige AdviesRaad (VAR) lopen er op deze dag ook een aantal leden van de Raad van Bestuur, de Raad van Toezicht en het managementteam mee op de verpleegafdelingen.