Golftoernooi

Onder een strakblauwe lucht vond op dinsdag 15 mei de zestiende editie van het Bravis Golftoernooi plaats. Het was in alle opzichten een zeer geslaagde dag. De deelnemers hebben met elkaar een bedrag van € 30.000 beschikbaar gesteld voor Stichting Vrienden van Bravis.

Het Bravis Golftoernooi leverde maar liefst € 30.000 op voor het goede doel, Stichting Vrienden van Bravis. Met dit mooie bedrag worden babybedjes met warmtematras aangeschaft voor het Moeder & Kindcentrum. Volgens de regelgeving rondom de wiegendood mag de baby niet continu bij moeder in bed liggen. Als zij door bijvoorbeeld een operatie minder mobiel is, kan zij vaak niet bij haar eigen kind komen doordat de wieg naast het bed staat. De babybedjes met warmtematras maken het mogelijk om de baby direct naast de moeder te leggen, wat de binding tussen moeder en kind ten goede komt.

Aangenaam verrast Olav Posthumus en Evert-Jan Slingenberg van Stichting Vrienden van Bravis waren aangenaam verrast met de opbrengst en namen de cheque dankbaar in ontvangst. Dit was de kroon op deze succesvolle dag, het prachtige weer en de gezellige sfeer zorgden voor de rest.

Externe relaties Het jaarlijkse Bravis golfevenement biedt externe relaties van het ziekenhuis de gelegenheid om elkaar sportief te ontmoeten. Het sponsortoernooi vond plaats op de golfbaan van de Steenhoven Country Club in Postel en werd mede georganiseerd door hoofdsponsor Engie.