Vrijwilligers DigiTuin aan de slag in Bergen op Zoom

In navolging op Roosendaal krijgt ook Bravis ziekenhuis locatie Bergen op Zoom een DigiTuin. Hiervoor wordt de postkamer verbouwd. De vrijwilligers starten alvast in de centrale hal met de publieksvoorlichting.

In januari 2018 ging de DigiTuin in Roosendaal open. Vrijwilligers bieden hier vier dagen in de week hulp bij het verkennen van onder meer het digitale patiëntendossier MijnBravis, nieuwe e-health toepassingen en andere digitale ontwikkelingen. De DigiTuin is een initiatief van het Brave InnovatieTeam. In juni is de verbouwing van de postkamer in Bergen op Zoom begonnen. De ruimte verandert in een tweede DigiTuin. De vrijwilligers starten alvast in de centrale hal met de publieksvoorlichting.

In de startblokken

Inmiddels staat voor Bergen op Zoom een kersverse en zeer enthousiaste ploeg vrijwilligers klaar om te beginnen. Zij beschikken nog niet over de DigiTuin-ruimte. Dat houdt ze niet tegen om met een laptop bij de hand alvast aan de slag te gaan. Bezoekers en patiënten kunnen daardoor nu ook in Bergen op Zoom vier dagen per week wegwijs worden gemaakt in onder meer het digitale patiëntendossier MijnBravis.